Miljö

Vårda och var rädd om din miljö, tänk på vilken miljöpåverkan ditt val av trycksaksleverantör har. Vi har alla möjlighet att bidra och påverka!

Läs mer om åländskt miljöskydd på Regeringen.ax

Vi jobbar hårt för att minska miljöbelastningen i all vår produktion. Tack vare vår kemikaliefria plåtframställning är vi ett av landets miljövänligaste tryckerier. Vi jobbar alltid miljömedvetet och följer en strikt miljöpolicy.

Återbruk av pappersrullar

Vi vill gärna återanvända när det är möjligt för att minska på onödigt spill. Därför är du välkommen att hämta restrullar med papper i mindre mängd från tryckeriet. Pappersrullarna är särskilt populära bland dagis och skolor som använder dem när de ritar och tecknar. Pappret fungerar också som skydd vid olika projekt i hemmet och trädgården.

Behöver du mycket papper? Företag i behov av större mängder papper kan kontakta oss för kilopris. Ring oss på telefon +358 457 002 6675 .

Gratisrullar

Privatpersoner är välkomna att hämta gratisrullar från tryckeriet. Perfekt som ritpapper eller som skydd vid till exempel målning. Vissa använder också pappret för att hålla ogräs borta i trädgården.

Enkelt att beställa

Privatpersoner, dagis, skolor och småföretag som önskar mindre mängder papper mejlar sin beställning till tidningstryckarna@tryckarna.com.

Uppge ditt namn (eller verksamhets namn), antal rullar samt vilken bredd du önskar på pappret. Vi har stor eller liten, se bild ovan.

Smidigt att hämta

Vi meddelar dig när du kan komma och hämta ditt papper. Vi ställer ut rullarna på lastkajen på tryckeriets östra sida, vid den stora blå garageporten. Rullarna är markerade med ditt namn.

Om oss

TidningsTryckarna är ett helägt dotterbolag inom ÅTT-koncernen.

Läs mer om tryckeriet

Kontakta oss

tidningstryckarna@tryckarna.com
Telefon: +358 18 26669 (efter kl. 18)

Se alla kontaktuppgifter

Besök tryckeriet

Vikingagränd 2A
Mariehamn

Se på karta

%d bloggare gillar detta: